40%

OLEA cuff breed – jasper / messing & zilver

99.00 59.40

deze variant van de OLEA cuff is een brede, strakke armband met one of a kind jasper edelsteen. er zijn drie unieke exemplaren gemaakt; de gewenste armband kan in het drop-down menu geselecteerd worden.


armband: de cuff die gebruikt wordt voor deze armband is ongeveer twee centimeter breed. er wordt een standaard grootte maat van 15 centimeter aangehouden; in de meeste gevallen ‘one size fits all’. de cuff kan naar wens helemaal naar je eigen pols worden gebogen.


materiaal: de cuff is volledig met de hand gemaakt. het materiaal wat gebruikt wordt voor de cuff is messing; de zetting is een combinatie van messing & zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij aankoop van deze cuff) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: jasper (jaspis) werkt aardend en beschermend. de steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. jasper helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. de steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. jasper absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , .

Extra informatie

Gemstone

rond – bruin/beige, ovaal (oud roze/bruin) uitverkocht, ovaal (roze tinten)