Hieronder vind je meer informatie over onze algemene voorwaarden. Neem gerust contact met ons op indien er vragen zijn over onze algemene voorwaarden. We sturen je zo spoedig mogelijk een berichtje terug.

Betaling

Garantie

Verzending

Retourbeleid

Levering

Privacy

Betaling

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en hebt betaald via de online betaalservice Mollie (iDeal), PayPal of per overboeking, ontvang je een email ter bevestiging van je bestelling. Let op; indien je kiest voor betaling via een directe bankoverschrijving, wordt de bestelling pas in behandeling genomen en gemaakt wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Hierdoor kan het uitleveren van de bestelling soms twee (2) of drie (3) dagen langer duren dan wanneer de bestelling wordt betaald via iDeal of PayPal. Indien je de bestelling afrondt via iDeal of PayPal, wordt deze binnen maximaal zeven (7) werkdagen naar je opgestuurd – zie kopje ‘levering’.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL (de verzendkosten hiervoor bedragen €4,95) en worden verzonden met een track & trace code. Deze code kan worden aangevraagd via email (hello@bobiniroots.com). De 14k gouden collectie en alle trouwringen worden altijd als verzekerde pakketten verzonden. De verzendkosten hiervoor bedragen €9,95. Alle bestellingen worden verstuurd in de originele Bobini Roots verpakking.

Levering

Omdat elk sieraad met de hand wordt gemaakt in onze studio in Eindhoven, kan het maakproces van jouw unieke sieraad wat langer duren. Onze messing sieraden worden verstuurd naar het desbetreffende verzendadres binnen (maximaal) 14 werkdagen, onze 14k gouden sieraden binnen (maximaal) 21 werkdagen. Indien de bestelling de productietijd overschrijdt, dan word je hier uiteraard van op de hoogte gehouden. Indien er een specifieke levertijd gewenst is, neem dan a.u.b. contact met ons op, ons mailadres vind je hier.

Garantie

Bobini Roots biedt een garantieperiode van 6 maanden aan op alle sieraden. Mocht een sieraad, bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn, onverhoopt stuk gaan, mag de klant deze uiteraard retour sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor de rekening van de klant. Echter, Bobini Roots zal de kosten voor het weer retoursturen van het gerepareerde sieraad naar de klant op zich nemen. Alvorens het opsturen van je sieraad, dien je een email te sturen naar hello@bobiniroots.com, zodat wij op de hoogte zijn van je retourzending en van de door jou gewenste service. De sieraden dienen aangetekend en in de originele/een goede beschermende verpakking en in een bubbelfolie envelop te worden verzonden. Let op; de garantie geldt niet voor sieraden waarvan edelstenen of kristallen zijn gebroken. Echter, mocht dit laatste het geval zijn, neem dan contact met ons op zodat we hiervoor toch een geschikte oplossing kunnen vinden.

Retourbeleid

De sieraden van de messing collectie mogen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Wij accepteren alleen sieraden die niet gedragen en/of beschadigd zijn. Sieraden die op maat of naar jouw persoonlijke voorkeuren gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Hieronder vallen alle custom sieraden met edelstenen en onze 14k gouden collectie. Sieraden die verkocht worden als one of a kind mogen geruild/geretourneerd worden, hiervoor geldt ook binnen 7 dagen na ontvangst. Mochten er vragen zijn over ons retourbeleid, stuur ons gerust een mailtje.

Wanneer je sieraden wilt retourneren dien je een mail te sturen naar hello@bobiniroots.com. Wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen per mail, dien je de sieraden binnen 7 dagen naar ons op te sturen. Retouren dienen altijd aangetekend en in de originele verpakking plus een bubbelfolie envelop opgestuurd te worden naar ons retouradres, welke je hier kunt vinden. De kosten voor de retourzending zijn voor de rekening van de klant. Een restitutie van het volledige aankoopgedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.  

Privacy

Voor een verwerking van je bestelling hebben we je naam, emailadres, huisadres, betaalgegevens en telefoonnummer nodig. Wij registreren, verwerken en slaan je gegevens op voor een juiste afwikkeling van je bestelling. Daarnaast kunnen je gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantieBij de afwikkeling van je bestelling verstrekken wij enkele persoonsgegevens aan de online betaalservice Mollie en aan PostNL.

Bobini Roots biedt maandelijkse nieuwsbrieven aan om je op de hoogte te houden van aanbiedingen, kortingen, acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van je toestemming gebruiken wij voor onze nieuwsbrief het opt-in systeem. In elke maandelijkse nieuwsbrief is een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Bobini Roots respecteert jouw privacy en privéleven, maar heeft voor een juiste afwikkeling van je bestelling enkele persoonsgegevens nodig. In deze privacyverklaring beschrijven we welke data we gebruiken en hoe we deze opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.bobiniroots.com (de “Website) en de diensten die wij aanbieden (de” Diensten “). We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en, indien geïmplementeerd, aan de relevante bepalingen onder Nederlands recht (de “Relevante Wetgeving”).