WOR-L-D ring – zilver & messing

29.5042.50

de WOR-L-D ring is een basic ring met daarin hand geslagen woorden afkomstig uit talen van over heel de wereld: het zijn specifieke en speciale woorden met unieke betekenis, woorden waar wij in Nederland geen woord voor hebben, één woord wat een bekende situatie, gevoel of gebeurtenis omschrijft – de beschrijving van alle woorden is hier terug te lezen.

de letters worden één voor één in de ring geslagen, wat ervoor zorgt dat geen een ring hetzelfde is.

naar wens kan de ring ook gepersonaliseerd worden. zo kan er een custom woord, een combinatie van letters, of cijfers en figuren (hartje, veertje & pijltje) in de ring worden gezet. geef je specifieke wensen even door in de order notitie!


ring: de ringband kan gemaakt worden in twee breedte maten, namelijk breed (3.5 millimeter) en smal (2 millimeter). de ring kan in elke ringmaat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt is messing. messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. wanneer je je ring toch weer meer wil laten blinken kan je het bobini roots poetsdoekje (gratis bij aankoop van deze ring) gebruiken, hiermee poets je jouw sieraad weer helemaal op. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.
in geval van een hoge zuurgraad van de huid, kan de ring – in het begin – licht afgeven op je huid. om dit te voorkomen is de binnenkant van de ring afgedekt met een biologische, doorzichtige coating. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal. de ring is ook beschikbaar in het zilver.


woorden: de ring komt met een bobini roots ansichtkaart met het gekozen woord en de beschrijving daarvan (ter waarde van €1.50). de beschrijving van alle woorden is hier terug te lezen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , .