triple diamant klauwtjes ring met moissaniet of diamant – 14 karaat goud

379.00945.00

heel fijn ringetje welke toch de aandacht zal trekken! de drie edelsteentjes in deze unieke ring zijn verwerkt in hele fijn klauwzetting. de ring leent zich perfect voor verlovings- en of trouwring.


 • in het midden van de ring zijn drie moissaniet of diamant edelstenen verwerkt, twee stuks van 2 mm en eentje van 2.5 mm. deze zijn vast gezet in een 14 karaat gouden ‘klauw’ zetkastje.
  moissaniet:
  moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!
  diamant:
  de diamanten welke in deze ring worden verwerkt zijn van VVSI kwaliteit, de beste kwaliteit diamant. voor prijsopgaven voor Q2 of Q3 diamanten, neem gerust eventjes contact op via hello@bobiniroots.com.


 • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.2 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling.

 • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringdoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! wil je ons luxe, beige ringendoos ontvangen bij deze ring? klik deze optie dan aan in het drop down menu.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , .