solitaire ring S klauwtje – 14 karaat goud met enkele moissaniet of diamant

199.00329.00

less is more! dit is een heel subtiel ringetje met in het midden een moissaniet steentje. de ring is perfect als subtiele fingercandy, en kan ook goed gecombineerd wordt met andere ringen, zoals de gehamerde stapelring.


  • in het midden van de ring is een moissaniet of diamant van 2 mm verwerkt, in een 14 karaat gouden ‘klauw’ zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.2 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een kartonnen bobini ringendoosje met zakje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! wil je een luxe ringendoos ontvangen bij deze ring? klik deze optie dan aan in het drop down menu.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , .