smalle CURVE & triple moissaniet ring – 14 karaat goud

239.00249.00

de smalle curve ring met extra toevoeging; een drietal moissaniet edelsteentjes aan de bovenkant van de ronding. dit speelse ontwerp kan heel leuk gecombineerd worden met onze andere ringen! maar natuurlijk is deze ring ook apart perfect te dragen.


  • op de ronding van deze ring is een drietal moissaniet steentjes van 1.5 en 2 mm verwerkt in een 14 karaat gouden zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!
    de moissaniet edelsteentjes in deze ring kunnen ook vervangen worden door diamant, neem gerust contact op via het contact formulier voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

  • deze curve ring is met de hand gemaakt van 14k goud. de ringband heeft een dikte van 1.2 mm. in het drop-down menu kan de afwerking voor de ring gekozen worden; ring hoog glanzend of satin.


  • ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje. de gewenste optie kan aangeklikt worden tijdens het plaatsen van de bestelling.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , .