smalle CURVE ring – 14 karaat goud

159.00169.00

yes! deze ring mag niet missen tussen jouw ringen collectie.. een speels ontwerp om te dragen als stacking ring, maar ook apart is deze ring perfect. onze favoriete combinaties om te stapelen met deze 14 karaat gouden curve ring? denk bijvoorbeeld aan de solitaire ring, de ronde rutiel kwarts ring of de curve moissaniet ring! maar natuurlijk kan deze ring ook gecombineerd worden met een bestaande (verlovings)ring. wij zijn benieuwd naar jouw combinaties!


  • deze curve ring is met de hand gemaakt van 14k goud. de ringband heeft een dikte van 1.2 mm, maar kan ook een slagje breder, namelijk met 1.5 mm ringband gemaakt worden. deze uitvoering vind je hier. in het drop-down menu kan de afwerking voor de ring gekozen worden; hoog glanzend of satin.

  • ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje. de gewenste optie kan aangeklikt worden tijdens het plaatsen van de bestelling.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , .