ronde rutiel kwarts ring met enkele moissaniet – 14 karaat goud – few of a kind

359.00

helemaal verliefd op dit stoerdere ontwerp, with just the right amount of sparkle! deze 14 karaat gouden ring met ronde rutiel kwarts edelsteen én moissaniet kan apart gedragen worden, maar is ook perfect te combineren met bijvoorbeeld de arch ring. draag de moissaniet aan de boven- óf onderkant – of wissel het zo nu en dan gewoon af! omdat elke edelsteen uniek is, is ook elke ring uniek.


  • de facet geslepen rutiel -of specifieker, tourmalijn- kwarts cabochon is gezet in een handgemaakte zetkast van 14 karaat goud. de diameter van deze edelsteen is 9 mm. toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend – de gewenste steen kan in het keuze menu worden geselecteerd. toermalijn kwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

  • bovenop de zetkast is een moissaniet van 2 mm verwerkt, eveneens in een 14 karaat gouden zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.5 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling.

  • deze ring wordt verpakt in een prachtig luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven!

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
Compare
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , , .