ring met groen/bruine ruwe diamant – 14 karaat goud

539.00549.00

raw beauty! een one of a kind ring met facet geslepen ruwe diamant, welke op het eerste gezicht bruin lijkt, maar een olijf/donker groene gloed heeft in het licht. dat dit een ruwe diamant is, zie je duidelijk aan de heldere schittering wanneer deze ring in beweging is. ondanks dit, heeft deze ring toch een stoere uitstraling. aan de zijkant van de zetting zijn twee kleine gouden bolletjes verwerkt.

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met de hand gemaakt. van deze ring is er slechts één exemplaar. mocht je op zoek zijn naar een zelfde soort ring in een andere maat, neem dan gerust contact op via het contact formulier!


  • de ruwe, facet geslepen diamant is gezet in een zetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is zo’n 4.5 mm.

  • de ringscheen van deze ring is zo’n 1.5 mm breed. de ringmaat van deze specifieke ring is ..
    ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht je op zoek zijn naar een zelfde soort ring in een andere maat, neem dan gerust contact op via het contact formulier!


  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.
Clear selection
N/A. Beschikbaar via nabestelling Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , .