ring met beige ruwe diamant in klauwzetting & dubbele moissaniet – 14 karaat goud

549.00559.00

one of a kind ring met ruwe diamant in beige, champagne kleur. dat dit een ruwe diamant is, zie je duidelijk aan de heldere schittering wanneer deze ring in beweging is. toch heeft de ring een stoere uitstraling door de ruwe slijping! als accent heeft deze ring twee kleine moissaniet edelsteentjes aan de zijkant van de zetting.

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met de hand gemaakt. van deze ring is er slechts één exemplaar. mocht je op zoek zijn naar een zelfde soort ring in een andere maat, neem dan gerust contact op via het contact formulier!


  • de ruwe diamant is gezet in een klauwzetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is zo’n .. mm in de breedte.

  • naast de diamant zijn twee kleine moissaniet edelsteentjes van 1.5  mm verwerkt, eveneens in een 14 karaat gouden zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringscheen van deze ring is zo’n 1.5 mm breed. de ringmaat van deze specifieke ring is ..
    ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht je op zoek zijn naar een zelfde soort ring in een andere maat, neem dan gerust contact op via het contact formulier!


  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.
Clear selection
N/A. Op voorraad (kan nabesteld worden) Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , .