New

pyriet ring / zilver & messing – few of a kind

89.00

few of a kind facet geslepen pyriet ring! de ring bestaat uit een zilveren, half ronde ringband en messing zetting. de ring heeft een authentieke uitstraling en is de perfecte aanvulling op de bobini collectie.


ring: met zo’n 2 mm is de ringband wat breder. de ring is momenteel verkrijgbaar in 5 maten (5 stuks totaal) maar is op bestelling in jouw maat te maken. de levertijd is dan maximaal vier weken. stuur gerust eventjes een mailtje bij interesse!


materiaal: de ring is volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de ring is 925 zilver, de zetting is van gemaakt van een combinatie van zilver en messing.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

Clear selection
N/A. Beschikbaar via nabestelling Niet beschikbaar , . , , , , , , , , .