PRIMULA ring – labradoriet / zilver

79.00

 

de PRIMULA ring is een klassiek model met een stoere, authentieke look.


ring: de ringband halfrond en zo’n 2.5 millimeter breed.¬ de ring kan in elke ringmaat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is 925 zilver.
met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is een ronde, facet geslepen labradoriet. de ene edelsteen is wat lichter, de ander wat donkerder groen. de steen heeft subtiele, blauwe shimmeringen, soms met wat kleine zwarte accenten. labradoriet stimuleert om bij jezelf en in je eigen energie te blijven en beschermt voor ongewenste energie van buitenaf, zorgt voor evenwichtigheid in gedachten en helpt je openstaan voor inspiratie. de steen versterkt wilskracht, kalmte en zelfvertrouwen en tempert emotionele uitbarstingen. labradoriet kan toegepast worden bij situaties die je energie wegtrekken, angst en onzekerheid, het verwerken van teleurstelling en een overactieve geest (slapeloosheid, stress).

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .

Beschrijving