PRIMULA ring – labradoriet / messing & zilver

65.0075.00

availability: a few of one kind


de PRIMULA ring is een klassiek model met een stoere, authentieke look. deze handgemaakte ring met labradoriet edelsteen is een must have basis item, staat bij elke outfit en de steen past bij elke mood! meer weten over de werking van labradoriet? scroll nog eventjes naar benenden…


ring: de ronde ringband is zo’n 1.5 millimeter breed. de ring kan in elke ringmaat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

de ring kan ook in het zilver gemaakt worden.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is een ronde, facet geslepen labradoriet. de ene edelsteen is wat lichter, de ander wat donkerder groen. de steen heeft subtiele, blauwe schimmeringen, soms met wat kleine zwarte accenten. labradoriet stimuleert om bij jezelf en in je eigen energie te blijven en beschermt voor ongewenste energie van buitenaf, zorgt voor evenwichtigheid in gedachten en helpt je openstaan voor inspiratie. de steen versterkt wilskracht, kalmte en zelfvertrouwen en tempert emotionele uitbarstingen. labradoriet kan toegepast worden bij situaties die je energie wegtrekken, angst en onzekerheid, het verwerken van teleurstelling en een overactieve geest (slapeloosheid, stress).

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .

Beschrijving