few of a kind PRIMULA ring – amazoniet / messing

79.0089.00

availability: four of a kind


de PRIMULA ring met prachtige amazoniet edelsteen! elke amazoniet steen is uniek, maar qua grootte zijn ze ongeveer gelijk aan elkaar.


ring: de ronde ringband is zo’n 1.5 mm breed.


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.. de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , .