ovale rutiel kwarts ring met triple moissaniet – 14 karaat goud

499.00509.00

a little princess flair added!  deze prachtige 14 karaat gouden ring met rutiel quartz & een drietal moissaniet edelsteentjes kan apart gedragen worden, maar is ook perfect te combineren met bijvoorbeeld de arch ring, voor nóg meer sparkle! draag de moissaniet steentjes aan de boven- óf onderkant – of wissel het zo nu en dan gewoon af!
alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met je de hand gemaakt. het feit dat elke edelsteen uniek is qua tekening, en de boog in verhouding staat met de ringmaat, zorgt ervoor dat elke ring uniek is.


  • de facet geslepen rutiel -of specifieker, tourmalijn- kwarts cabochon is gezet in een handgemaakte zetkast van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is 10×14 mm. toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend – mocht er een voorkeur zijn voor veel of juist weinig insluitsels, geef dit dan eventjes door tijdens het plaatsen van de bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden! toermalijn kwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

  • bovenop de zetkast zijn drie moissaniet steentjes (2 mm/2.5 mm) verwerkt, eveneens in14 karaat gouden zetkastjes. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.5 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , , , .