ovale aquamarijn & twist – 14 karaat goud

449.00459.00

bijzondere 14 karaat gouden ring met facet geslepen aquamarijn edelsteen en brede, gedraaide ringband. de kleur van de steen en de unieke ringband, geven deze ring een ‘vintage feel’. de slijping van de steen geeft een prachtig effect geeft zodra de steen het licht raakt. een subtiele ring waarmee je toch een statement maakt!

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met de hand gemaakt. het feit dat elke edelsteen uniek is zorgt ervoor dat geen één exemplaar precies hetzelfde is.


  • de ovale, facet geslepen aquamarijn edelsteen is gezet in een handgemaakte zetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is zo’n 10×14 mm. per steen, verschilt aquamarijn ligt van kleur; zo kan deze wat groenig of juist blauwig zijn – mocht er een voorkeur zijn voor de tint blauw, geef dit dan eventjes door tijdens het plaatsen van de bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden! aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk, en helpt je te ontspannen, in het moment te leven en in de flow van het nu te zijn. de edelsteen maakt oprecht, eerlijk, vrolijk en onbezorgd.

  • de ringband van deze ring wordt gemaakt van gedraaid draad en is met zo’n 2 mm breedte een wat bredere/dikkere ring. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
N/A. Op voorraad (kan nabesteld worden) Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , .