messing facet ringetje

12.50

facet ringetje gemaakt van messing. super leuk om te stapelen, of om gewoon een paar rondom verschillende vingers dragen!


ring: de ringmaat is te kiezen in het keuze menu. één ring kost € 19 per stuk – een set van twee ringen kost € 35 – selecteer je keuze in het menu! wil je twee ringen in twee verschillende maten? bestel dan één maat en geef in de order notitie eventjes aan in welke maat je de tweede ring graag wil hebben 🙂


materiaal: het materiaal wat gebruikt wordt voor de ring is messing. messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , .