LOBELIA ring – rutielkwarts / messing & zilver

79.0089.00

de LOBELIA ring is heel subtiel en vrouwelijk, en bevat een facet geslepen rutielkwarts steentje. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. eventuele voorkeuren kunnen worden aangegeven in de order notitie. de ring heeft een smalle, ronde ringband, wat de ring perfect maakt om dagelijks gedragen te worden!


materiaal: de ring en zetting worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

de ring kan ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

deze ring in 14k goud? neem gerust contact op via hello@bobiniroots.com.


edelsteen: toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend. de steen is facet geslepen, en elke steen heeft een fantasievorm; ze zijn niet precies rond of ovaal.

toermalijnkwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). de bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , , , , .

Beschrijving