LOBELIA ring – rutielkwarts – 14k goud

329.00

de LOBELIA ring is heel subtiel en vrouwelijk, en bevat een facet geslepen rutiel (toermelijn) kwarts steentje. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. eventuele voorkeuren kunnen worden aangegeven in de order notitie. de ring heeft een smalle, ronde ringband, wat de ring perfect maakt om dagelijks gedragen te worden!


materiaal: de ring en zetting zijn volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is 14 karaat geel goud. je kunt hier meer lezen over het materiaal.


edelsteen: toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend. de steen is facet geslepen, en elke steen heeft een fantasievorm; ze zijn niet precies rond of ovaal.

toermalijnkwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). de bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.


de ring wordt ingepakt in een prachtig, linnen doosje, inclusief poetsdoekje.

Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , .

Beschrijving