LOBELIA ring – maansteen / messing & zilver

79.0089.00

availability: a few of one kind


de LOBELIA ring is heel subtiel en vrouwelijk, en bevat een facet geslepen maansteentje. elk steentje is uniek en geen één steentje is perfect ovaal. de ring heeft een smalle, ronde ringband, wat de ring perfect maakt om dagelijks te dragen!


materiaal: de ring en zetting worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

de ring kan ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

deze ring in 14k goud? neem gerust contact op via hello@bobiniroots.com.


edelsteen: maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. de steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. maansteen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. de steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

* probeer contact met water zo veel mogelijk te vermijden (niet mee douchen) en laadt de steen op in de volle maan!

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , , .

Beschrijving