LOBELIA ring – maansteen – 14k goud

329.00

availability: a few of one kind


de LOBELIA ring is heel subtiel en vrouwelijk, en bevat een facet geslepen maansteentje. elk steentje is uniek en geen één steentje is perfect ovaal. de ring heeft een smalle, ronde ringband, wat de ring perfect maakt om dagelijks te dragen!


materiaal: de ring en zetting worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is 14k geel goud,


edelsteen: maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. de steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. maansteen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. de steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

* probeer contact met water zo veel mogelijk te vermijden (niet mee douchen) en laadt de steen op in de volle maan!

Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , .

Beschrijving