few of a kind LOBELIA ring – gouden rutielkwarts / messing

89.00

exclusieve versie van de welbekende LOBELIA ring, namelijk met gouden rutiel kwarts. de LOBELIA ring is heel subtiel en vrouwelijk, en bevat een facet geslepen gouden, rutielkwarts edelsteentje. er zijn slechts zes ringen gemaakt. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. de ring heeft een smalle, ronde ringband, wat de ring perfect maakt om dagelijks gedragen te worden!

er zijn 6 verschillende maten beschikbaar – de product foto’s waar de ringen apart op staan, zijn weergeven van klein (maat 15.5) als eerste, naar groot (maat 18) als laatste foto. mocht je maat er niet bij zitten, kan je de gewenste maat doorgeven tijdens het plaatsen van de bestelling.


materiaal: de ring en zetting worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: rutiel kwarts is een opbeurende en kalmerende steen. de steen geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. doordat rutiel kwarts helpt de stemming te verbeteren, is deze steen erg geschikt voor depressies. rutiel kwarts vermindert angst, fobieën en bezorgdheid, en beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. de steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , .

Beschrijving