effen of gehamerde stapel ring, twee diktes – messing

12.50

dit basic messing ringetje leent zich perfect als stapelringetje! draag er meerdere rond één vinger, of rond meerdere vingers eentje voor een nochelante maar vrouwelijke look.


  • de ring is handgemaakt van messing en is voorzien van een structuur welke is aangebracht door middel van een hamerslag. indien gewenst kan de ring ook glad (dus zonder hamerslag) worden gelaten. in het drop down menu kan je de gewenste optie kiezen! ook kan je hier kiezen of je de ring glanzend of mat afgewerkt wil bestellen.

  • materiaal: de ring is gemaakt van messing. messing heeft een mooie, diep gouden kleur. dit materiaal wordt door het dragen iets donkerder, wat elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling geeft. messing zal deze gouden kleur altijd blijven behouden, en verkleurt dus niet. met ons poetsdoekje of care pakket kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

  • de ringband is rond; en is verkrijgbaar in ringband met een diameter van 1.2 mm en 1.5 mm.

  • de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , .