driehoekvormige aquamarijn ring met triple moissaniet – 14 karaat goud

479.00489.00

deze unieke 14 karaat gouden ring is speels en tegelijkertijd ook chique. de aquamarijn edelsteen in deze ring is facet geslepen, als ook in een bijzondere vorm. de combinatie van beide zorgt voor een niet alledaagse uitstraling, wat wordt benadrukt door het subtiele accent van drie moissaniet edelsteentjes aan de zijkant van de dichte zetkast. de kleur van de aquamarijn in deze ring is wat dieper blauw.

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met de hand gemaakt. het feit dat elke edelsteen uniek is zorgt ervoor dat geen één exemplaar precies hetzelfde is.


  • de facet geslepen aquamarijn edelsteen in bijzondere, bijna driehoekvormige uitvoering is gezet in een handgemaakte zetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is zo’n 10×14 mm. aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk, en helpt je te ontspannen, in het moment te leven en in de flow van het nu te zijn. de edelsteen maakt oprecht, eerlijk, vrolijk en onbezorgd.

  • aan de zijkant van de zetkast zijn drie moissaniet steentjes (1.5 mm/2 mm) verwerkt, eveneens in 14 karaat gouden zetkastjes. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is recht en zo’n 2 mm breed en 1 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
N/A. Op voorraad (kan nabesteld worden) Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , , , .