DAVIESA ring – herkimer diamant / messing & zilver

69.0075.00

de DAVIESA ring is een unieke ring met een herkimer diamant in een klauwzetting. de herkimer diamant is familie van kwarts, maar is een zeldzamere variant met super mooie hexagonale structuur. de steen is heel helder, en kan eventueel wat insluitsels bevatten, welke je ziet als zwarte streepjes of puntjes, en maken elke steen nog unieker. de stenen voor deze ring zijn nooit helemaal hetzelfde. natuurlijk wordt er wel op gelet dat de verhouding tussen ring en steen vergelijkbaar is met hetgeen wat je op de foto’s ziet.


ring: deze ring wordt gemaakt met een ronde ringband, van zo’n 1.5 millimeter. de ring kan in elke maat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

deze ring in 14k goud? neem gerust contact op via hello@bobiniroots.com.


edelsteen: herkimer diamant is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. de steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. lichamelijk heeft herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , .