DAVIESA ring – herkimer diamant – 14k goud

319.00

de DAVIESA ring is een unieke ring met een herkimer diamant in een klauwzetting. de herkimer diamant is familie van kwarts, maar is een zeldzamere variant met super mooie hexagonale structuur. de steen is heel helder, en kan eventueel wat insluitsels bevatten, welke je ziet als zwarte streepjes of puntjes, en maken elke steen nog unieker. de stenen voor deze ring zijn nooit helemaal hetzelfde. natuurlijk wordt er wel op gelet dat de verhouding tussen ring en steen vergelijkbaar is met hetgeen wat je op de foto’s ziet.


ring: deze ring wordt gemaakt met een ronde ringband, van zo’n 1.5 millimeter. de ring kan in elke maat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is 14k geel goud.


edelsteen: herkimer diamant is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. de steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. lichamelijk heeft herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Compare
Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , .