CURVE ring met druppelvormige rutiel kwarts en moissaniet – 14 karaat goud

539.00549.00

dit ontwerp is afgeleid van de bobini roots curve ring, maar is nog een tikkeltje specialer omdat er onder aan de boog drie moissaniet edelsteentjes verwerkt zijn. deze toevoeging maakt de ring sierlijker en dit ontwerp is dan ook perfect als je opzoek bent naar een ring die zowel wat stoerder als heel vrouwelijk is! combineer de mooie curve vorm en shiney edelsteentjes met een vleugje edgy welke je terug vind in de zwarte naalden in de steen en de stoere klauwzetting waarin deze is vastgezet.

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met je de hand gemaakt. het feit dat elke edelsteen uniek is qua tekening, en de boog in verhouding staat met de ringmaat, zorgt ervoor dat elke ring uniek is.


  • de facet geslepen rutiel -of specifieker, tourmalijn- kwarts cabochon in druppel vorm is gezet in een handgemaakte klauwzetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is zo’n 10×14 mm. toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend – mocht er een voorkeur zijn voor veel of juist weinig insluitsels, geef dit dan eventjes door tijdens het plaatsen van de bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden! toermalijn kwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

  • onder aan de ringband zijn drie moissaniet steentjes (2 mm/2.5 mm) verwerkt, eveneens in 14 karaat gouden zetkastjes. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.5 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
Compare
N/A. Op voorraad (kan nabesteld worden) Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , , , .