CURVE ring met druppelvormige rutiel kwarts – 14 karaat goud

389.00399.00

de bobini roots curve ring met druppelvormige rutiel kwarts is gemaakt voor diegene die nét eventjes wat anders wil. het design combineert vrouwelijk met edgy – door het gebruik van de facet geslepen edelsteen met lichte schittering, een vrouwelijke curve vorm en de stoere klauwzetting. deze 14 karaat gouden ring is een persoonlijke favoriet <3 omdat elke edelsteen uniek is, is ook elke ring uniek.
alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met je de hand gemaakt. het feit dat elke edelsteen uniek is qua tekening, en de boog in verhouding staat met de ringmaat, zorgt ervoor dat elke ring uniek is.


  • de facet geslepen rutiel -of specifieker, tourmalijn- kwarts cabochon in druppel vorm is gezet in een handgemaakte klauwzetting van 14 karaat goud. de maat van deze edelsteen is 10×14 mm. toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend – mocht er een voorkeur zijn voor veel of juist weinig insluitsels, geef dit dan eventjes door tijdens het plaatsen van de bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden! toermalijn kwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.5 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
Compare
N/A. Op voorraad (kan nabesteld worden) Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , , .