CURVE & moissaniet ring – 14 karaat goud

309.00319.00

de curve ring met extra toevoeging; een moissaniet edelsteentje in het midden van de ronding. dit speelse ontwerp leent zich goed om te dragen als stacking ring, maar ook apart is deze ring perfect!


  • deze curve ring is met de hand gemaakt van 14k goud. de ringband heeft een dikte van 1.5 mm. in het drop-down menu kan de afwerking voor de ring gekozen worden; hoog glanzend of satin.

  • in het midden van de ronding van de ring is een moissaniet steentje van 2.5 mm verwerkt in een 14 karaat gouden zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!
    het moissaniet edelsteentje in deze ring kan ook vervangen worden door een diamant, neem gerust contact op via het contact formulier voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!


  • ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje. de gewenste optie kan aangeklikt worden tijdens het plaatsen van de bestelling.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , .