New

zwarte zirkonia baguette ring – 14k geel goud

119.00209.00

heel fijn ringetje met in het midden een zwart, baguette geslepen zirkonia steentje. deze subtiele ring is perfect om dagelijks te dragen, en is super goed te combineren met onze andere gouden ringetjes!


  • het materiaal wat voor deze ring wordt gebruikt is 14 karaat geel goud. ook is het mogelijk om deze ring met zilveren ringband en gouden zetkast te bestellen, zodat je deze zowel met je gouden als je zilveren sieraden kan dragen!

  • deze ring bevat een zwart zirkonia edelsteentje in de bijzondere baguette slijping. het zirkonia edelsteentje welke in deze ring is verwerkt is 2 x 4 millimeter groot, en gezet in een 14 karaat gouden zetkastje. op aanvraag kan deze ring ook met een baguette geslepen diamant gemaakt worden. stuur gerust een mailtje naar hello@bobiniroots.com voor de mogelijkheden & prijzen.

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.2 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , , .