ARCH ring – 14 karaat goud met moissaniet

579.00589.00

deze 14 karaat gouden arch ring met verschillende moissaniet edelsteentjes is op zich zelf een echte eye catcher, maar is ook perfect te combineren met andere ringetjes! zo valt het rutiel kwarts steentje van de ronde rutiel quartz ring precies in de boog, maar ook het solitair ringetje kan gecombineerd worden met de arch ring. wil je echt voor statement gaan, combineer dan twee arch ringen, eentje met de boog boven, en eentje met de boog naar beneden!


  • in deze ring zijn vijf moissaniet steentjes verwerkt. twee stuks van 2.5 mm, twee van 2 mm en één van 3 mm groot, stuk voor stuk gezet in een 14 karaat gouden zetkastje. moissaniet komt op vele vlakken enorm dicht in de buurt van diamant. met het blote oog is het verschil niet/nauwelijks te herkennen; de helderheid is hoog, de schittering is prachtig, en ook qua hardheid ligt het beide erg dicht bij elkaar (9.5 op de schaal van Mohs – diamant 10 op de schaal van Mohs). moissaniet, ook wel ‘space diamond’ is enorm zeldzaam – het wordt gevonden in meteorieten. moissaniet bestaat uit siliciumcarbide, wat kunstmatig kan worden gemaakt. de kunstmatige moissaniet welke verwerkt is in deze ring is de beste imitatie van diamant en is een duurzame steen die haar schoonheid eindeloos zal blijven houden!

  • de ringband van deze ring is rond en zo’n 1.5 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.
Clear selection
Compare
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , , .