amazoniet ring – 14 karaat goud

379.00389.00

deze 14 karaat gouden ring met natuurlijke vorm amazoniet edelsteen; niet perfect rond of ovaal maar perfect imperfect!

alle bobini roots ringen uit de 14 karaat gouden collectie worden met je de hand gemaakt. door het gebruik van natuurlijke edelstenen is elke ring uniek.


  • de facet geslepen amazoniet cabochon is gezet in een handgemaakte zetkast van 14 karaat goud. de afmetingen van de stenen variëren van zo’n 10 x 8 mm tot 15 x 12 mm. mocht er een voorkeur zijn voor een kleinere of juist iets grotere steen, geef dit dan eventjes door tijdens het plaatsen van de bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden!


  • de ringband van deze ring is halfrond en zo’n 2 mm dik. de ring kan in elke maat gemaakt worden. ben je niet zeker van de ringmaat? bestel dan de ring sizer om deze gemakkelijk thuis op te meten. mocht de gewenste maat niet in het keuze menu staan, bijvoorbeeld in het geval van een kwart maat groter of kleiner, laat dit dan eventjes duidelijk weten in de ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van de bestelling. ook de maat opgemeten met de ring sizer, kan in de opmerkingen doorgegeven worden.

  • de ring wordt als een waar cadeautje verpakt en komt in een zwart, luxe ringendoosje, uitermate geschikt dus om aan je zelf of een geliefde te geven! voor een kleine meerprijs wordt de ring geleverd in ons luxe, beige ringendoosje.

  • de ring is altijd one of a kind en het design wordt slechts in beperkte oplage gemaakt.
Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , , . , , , , , , , , .