Sold

ACACIA ring – herkimer diamant / messing & zilver

115.00129.00

de ACACIA ring is een one of a kind ring met grote, heldere herkimer diamant. elke ring is anders omdat elke edelsteen uniek is, maar er wordt eenzelfde grote van herkimer diamant aangehouden, ze hebben allemaal hexagonale vormen en zijn stuk voor stuk glashelder, soms met kleine zwarte insluitsels van koolstof.


ring: deze ring wordt gemaakt met een ronde ringband, van zo’n 1.5 millimeter. de ring kan in elke maat gemaakt worden. staat je maat niet in het keuze menu? geef deze dan even door in de ordernotitie tijdens het plaatsen van de bestelling!


materiaal: de ring wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de ring als de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

de ring kan ook in het zilver gemaakt worden; het zilver wordt bewerkt waardoor de ring een beetje donkerder wordt, zodat het de authentieke uitstraling krijgt waar bobini voor staat.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ring) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is grote herkimer diamant, een prachtige, heldere kwarts soort met haar kenmerkende hexagonale structuur en natuurlijke gevormde punt aan beide kanten. herkimer diamanten worden gevonden in New York. herkimer diamant is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. de steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. lichamelijk heeft herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Clear selection
N/A. Uitverkocht Niet beschikbaar . , , , , .