WEDELIA oorbellen – aquamarijn / messing & zilver

79.0099.00

de WEDELIA oorbellen  bestaan uit een fijne cirkel met daarop een facet geslepen aquamarijn edelsteentje.


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de oorbellen is messing of 925 zilver. elk paar oorbellen heeft een sterling zilveren pinnetje en sluiting.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet. de binnenkant van de ring is afgedekt met een biologische, doorzichtige coating, wat er voor zorgt dat de ring niet af zal geven op je huid (in geval van een hoge zuurgraad van je huid).

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen:
aquamarijn
heeft, zoals de naam al zegt, een prachtige blauw/mint-groene kleur. aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk, en helpt je te ontspannen, in het moment te leven en in de flow van het nu te zijn. de edelsteen maakt oprecht, eerlijk, vrolijk en onbezorgd. aquamarijn bevordert communicatie en werkt positief bij het verwoorden van gedachten en ideeën – en is dus geschikt bij spreken in het openbaar. ook zorgt aquamarijn voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt het de waarneming en bevordert het zelfexpressie. het is een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden, want aquamarijn maakt je dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , , .

Beschrijving