PROTEA oorbellen / messing

189.00

de PROTEA oorbellen zijn unieke statement oorbellen met een vergelijkbaar paar agaat stenen. het nummer van het gewenste paar edelstenen (linksboven is 1, rechtsonder is 10) kan worden gekozen in het drop-down menu.


oorbellen: de stenen worden bevestigd aan een dikkere, messing hexagon vorm. het knopje van de oorbel is gemaakt van 925 zilver. het is ook mogelijk om voor een kleinere hexagon vorm te kiezen, of om de gehele oorbel in 925 zilver te laten maken! neem gerust eventjes contact op via het contact formulier.


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de oorbellen is messing. interesse in een zilver paar? neem gerust eventjes contact op!
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij dit paar oorbellen) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze oorbellen wordt verwerkt is agaat; een platte, gladde edelsteen slice welke licht doorzichtig is, en vaak een mooie overloop van kleuren heeft. agaat is een variant van chalcedoon en kan verschillende kleuren hebben. de agaat schijfjes welke geselecteerd worden voor bobini roots sieraden zijn vaak natuurlijk van kleur. agaat bevordert innerlijke rust en een kalme, nuchtere houding. het stimuleert rationeel en logisch denken en afstand te nemen van zaken om ze objectief te kunnen bekijken. agaat is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen; het werkt beschermend, stimuleert groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , .