PRIMULA oorbellen – labradoriet / messing & zilver

109.00119.00

de PRIMULA oorbellen zijn een eenvoudig paar oorbellen met een stoere, authentieke look. de stenen van deze oorbellen zijn ovaal van vorm.


knopjes: de knopjes en vlinders van de oorbellen zijn gemaakt van 925 zilver.


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden; het zilver wordt bewerkt waardoor de ring een beetje donkerder wordt, zodat het de authentieke uitstraling krijgt waar bobini voor staat.

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is een ovale, facet geslepen labradoriet. de ene edelsteen is wat lichter, de ander wat donkerder groen. echter wordt er voor elk paar een passende match tussen twee stenen gezocht. de steen heeft subtiele, blauwe shimmeringen, soms met wat kleine zwarte accenten. labradoriet stimuleert om bij jezelf en in je eigen energie te blijven en beschermt voor ongewenste energie van buitenaf, zorgt voor evenwichtigheid in gedachten en helpt je openstaan voor inspiratie. de steen versterkt wilskracht, kalmte en zelfvertrouwen en tempert emotionele uitbarstingen. labradriet kan toegepast worden bij situaties die je energie wegtrekken, angst en onzekerheid, het verwerken van teleurstelling en een overactieve geest (slapeloosheid, stress).

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .