lobelia oorbellen – rutielkwarts / messing & zilver

89.0099.00

de LOBELIA oorbellen bevatten facet geslepen rutiel kwarts. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. natuurlijk wordt er voor een oorbellen paar een mooie, matchende set uitgezocht!


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is messing en/of 925 zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

in beide gevallen heeft de oorbel een sterling zilver pinnetje en sluiting.

met het bobini roots poetsdoekje kan het materiaal altijd worden opgepoetst wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: toermalijn kwarts is een bergkristal met naalden van zwarte toermalijn. het aantal en de grootte van deze insluitsels zijn per steen verschillend. de steen is facet geslepen, en elke steen heeft een fantasievorm; ze zijn niet precies rond of ovaal.

toermalijnkwarts werkt beschermend (o.a. tegen negatieve gedachten & energie en elektromagnetische straling van apparaten) en aardend (toermalijn) en reinigt en zuivert (bergkristal). de bergkristal zorgt ervoor dat de eigenschappen van toermalijn worden versterkt.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , , , , .

Beschrijving