lobelia oorbellen – maansteen / messing & zilver

89.0099.00


de LOBELIA oorbellen bevatten facet geslepen maansteen. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. natuurlijk wordt er voor een oorbellen paar een mooie, matchende set uitgezocht!


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is messing en/of 925 zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

in beide gevallen heeft de oorbel een sterling zilver pinnetje en sluiting.

met het bobini roots poetsdoekje kan het materiaal altijd worden opgepoetst wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. de steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. maansteen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. de steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

* probeer contact met water zo veel mogelijk te vermijden (niet mee douchen) en laadt de steen op in de volle maan!

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , .