LOBELIA oorbellen dubbel – rutiel kwarts / messing & zilver

149.00169.00

‘two of a kind’, dubbele LOBELIA oorbellen! met deze oorbellen maak je een subtiel statement, en ze zijn super mooi voor bijvoorbeeld een bruiloft. de LOBELIA oorbellen bevatten facet geslepen rutiel kwarts met ‘gouden’ naalden. elk steentje is uniek, geen één vorm, tekening of formaat is gelijk aan elkaar. natuurlijk wordt er voor een oorbellen paar een mooie, matchende set uitgezocht! voor deze ‘two of a kind’ oorbellen zijn echt maar twee exemplaren beschikbaar!


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is messing en/of 925 zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal, en kan af en toe worden opgepoetst met een poetsdoekje en eventueel zilverpoets.

in beide gevallen heeft de oorbel een sterling zilver pinnetje en sluiting.

met het bobini roots poetsdoekje kan het materiaal altijd worden opgepoetst wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de edelsteen die in deze ketting is verwerkt is gouden rutiel kwarts. rutiel kwarts is een opbeurende en kalmerende steen. de steen geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. doordat rutiel kwarts helpt de stemming te verbeteren, is deze steen erg geschikt voor depressies. rutiel kwarts vermindert angst, fobieën en bezorgdheid, en beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. de steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , , , , , .

Beschrijving