DAVIESA oorbellen – herkimer diamant / messing & zilver

75.0085.00

 

knopjes: de knopjes van de oorbellen zijn gemaakt van echt 925 zilver.


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de zetting is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden; het zilver wordt bewerkt waardoor de ketting een beetje donkerder wordt, zodat het de authentieke uitstraling krijgt waar bobini voor staat.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze oorbellen) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is herkimer diamant, een prachtige doorzichtige steen met mooie glans en kleine zwarte (koolstof) insluitsels. herkimer diamant is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. de steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. lichamelijk heeft herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .