BIDENS creolen – messing & zilver

59.00109.00

de BIDENS oorbellen zijn grote, gehamerde creolen. in het midden zijn met de hand verticale lijntjes geslagen met een slagstempel. de oorbellen zijn een beetje ovaal, en worden expres wat ongelijk gemaakt, zodat ook deze oorbellen een “back to the roots” uitstraling krijgen.


oorbellen: van boven naar beneden is de oorbel ongeveer 5 centimeter. het knopje van de oorbel is messing en heeft een nikkelvrij pinnetje.


materiaal: de oorbellen worden volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel de cuff als de zetting is messing of zilver.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de oorbellen kunnen ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal en zal altijd mooi blijven. zilver moet af en toe worden opgepoetst met een poetsdoek (en eventueel wat zilverpoets).

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .