PROTEA ketting – middel / messing

99.00

de PROTEA ketting is een middellange ketting met agaat edelsteen. voor elke hanger wordt een specifieke zetting gemaakt, precies op maat van de steen. deze PROTEA ketting valt net boven het decoletté. naast de “middel” uitvoering is er ook nog een korte PROTEA variant met breder collier en iets kleinere agaat slice (PROTEA kort), en een lange variant met grote agaat slice (PROTEA lang).
bij het bestellen van de PROTEA ketting kan het nummer van de gewenste agaat edelsteen worden gekozen in het drop-down menu.


ketting: het collier wat wordt gebruikt voor deze ketting is ongeveer 50 centimeter lang – voor de ketting wordt een uniek slangen collier met vintage look gebruikt.


materiaal: de ketting wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de zetting is messing.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

wil je deze ketting in 925. zilver? dat is geen probleem! neem gerust eventjes contact op via het contact formulier.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ketting) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ketting is verwerkt is agaat schijf; een platte, gladde edelsteen slice welke licht doorzichtig is, en vaak een mooie overloop van kleuren heeft. agaat is een variant van chalcedoon en kan verschillende kleuren hebben. de agaat schijfjes welke geselecteerd worden voor bobini roots sieraden zijn vaak natuurlijk van kleur. agaat bevordert innerlijke rust en een kalme, nuchtere houding. het stimuleert rationeel en logisch denken en afstand te nemen van zaken om ze objectief te kunnen bekijken. agaat is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen; het werkt beschermend, stimuleert groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .