PROTEA ketting – kort

99.00

de PROTEA ketting is een korte ketting met agaat hanger. voor elke hanger wordt een specifieke zetting gemaakt, precies op maat van de steen. de PROTEA ketting is een korte ketting. naast deze variant is er ook nog een lange variant met iets grotere agaat slice (PROTEA lang) beschikbaar.
bij het bestellen van de PROTEA ketting kan het nummer van de gewenste agaat steen en het soort collier worden uitgekozen in het drop-down menu (zie foto’s voor alle mogelijkheden).
de ketting kan met de steen recht naar beneden of dwars worden gemaakt. geef je voorkeur ook even aan met behulp van het drop down menu.


ketting: het collier wat wordt gebruikt voor deze ketting is ongeveer 40 centimeter lang. voor zowel de messing als de zilveren uitvoering kan het gewenste collier in het drop-down menu worden geselecteerd.


materiaal: de ketting wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat gebruikt wordt voor de zetting is messing.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

deze ketting in het zilver? stuur gerust eventjes een berichtje naar hello@bobiniroots.com voor meer informatie!

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ketting) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ketting is verwerkt is agaat schijf; een platte, gladde edelsteen slice welke licht doorzichtig is, en vaak een mooie overloop van kleuren heeft. agaat is een variant van chalcedoon en kan verschillende kleuren hebben. de agaat schijfjes welke geselecteerd worden voor bobini roots sieraden zijn vaak natuurlijk van kleur. agaat bevordert innerlijke rust en een kalme, nuchtere houding. het stimuleert rationeel en logisch denken en afstand te nemen van zaken om ze objectief te kunnen bekijken. agaat is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen; het werkt beschermend, stimuleert groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , .