NewSold

one of a kind oud roze jaspis ketting / messing

79.00

one of a kind ketting met unieke oceaan jaspis edelsteen, gezet in een messing zetkast, met een lang messing collier. de edelsteen heeft een mooie, diepe oud roze kleur.


ketting: het collier van de ketting is ruim 70 centimeter lang, waardoor deze valt als lange ketting.


materiaal: messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de edelsteen die in deze ketting is verwerkt is een jaspis;  deze edelsteen heeft een aantal typische kenmerken. allereerst bevordert oceaan jaspis de doorstroming van energie en helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. oceaan jaspis werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. de steen bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. oceaan jaspis heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.

Uitverkocht

Uitverkocht Niet beschikbaar . , , , , , , , , .