NewSold

one of a kind jaspis & aquamarijn ketting / messing

169.00

one of a kind ketting met super mooie jaspis én aquamarijn edelsteen. beide edelstenen zijn gezet in een messing zetkast, waaraan een lang messing boa collier is bevestigd. de jaspis edelsteen is beige/lime met donker groene accenten en de aquamarijn heeft een mooie, diepere blauwe kleur.


ketting: het collier van de ketting is zo’n 85 centimeter lang, waardoor deze valt als extra lange ketting.


materiaal: messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de edelsteen die in deze ketting is verwerkt is een jaspis;  deze edelsteen heeft een aantal typische kenmerken. allereerst bevordert jaspis de doorstroming van energie en helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. jaspis werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. de steen bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. oceaan jaspis heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering. aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk, en helpt je te ontspannen, in het moment te leven en in de flow van het nu te zijn. de edelsteen maakt oprecht, eerlijk, vrolijk en onbezorgd. aquamarijn bevordert communicatie en werkt positief bij het verwoorden van gedachten en ideeën – en is dus geschikt bij spreken in het openbaar. ook zorgt aquamarijn voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt het de waarneming en bevordert het zelfexpressie. het is een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden, want aquamarijn maakt je dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol.

Uitverkocht

Uitverkocht Niet beschikbaar . , , , , , , , , .