HOVEA – cobra jasper / messing

125.00

de HOVEA ketting is een lange statement ketting met grote vierkante cobra jasper edelsteen, in evenwicht gebracht met twee messing bogen aan de onderkant van de zetting.


ketting: het collier van de ketting is zo’n 75 centimeter lang, waardoor deze valt als lange ketting.


materiaal: voor de handgemaakte hanger is messing gebruikt. ook de ketting die door de ringetjes van de hanger is geregen is van messing.

messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ketting) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.

deze ketting kan ook in het zilver gemaakt worden; neem gerust eventjes contact op via hello@bobiniroots.com!


edelsteen: love at first sight voor de edelsteen die in deze ketting is verwerkt; namelijk cobra jasperjasper (jaspis) werkt aardend en beschermend. de steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. jasper helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. de steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. jasper absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

elk exemplaar van dit ontwerp is uniek; geen één edelsteen is hetzelfde. de gewenste steen kan in het drop down menu geselecteerd worden. van boven naar beneden op de foto: 1, 2, 3 (4 – productfoto).

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .