DAVIESA ketting – herkimer diamant / messing & zilver

89.00139.00

de DAVIESA ketting is een one of a kind ketting met herkimer diamant, verwerkt in een hanger met klauwzetting. de stenen voor deze ring zijn nooit helemaal hetzelfde, maar de grootte van elk exemplaar is vergelijkbaar met de productfoto.


ketting: voor deze ketting wordt een luxe collier gebruikt, gemaakt van messing of sterling zilver. de totale lengte van de ketting met sluiting is ongeveer 42 centimeter, waardoor de ketting als korte ketting valt. indien er wensen zijn voor een andere maat, kan dit worden aangegeven in de order notitie.


materiaal: de ketting wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt is messing of 925 zilver.
messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

de ketting kan ook in het zilver gemaakt worden. zilver is een edelmetaal blijft dan ook altijd mooi. af en toe kan je het materiaal oppoetsen met een poetsdoek, eventueel met wat zilverpoets.

met het bobini roots poetsdoekje (welke je gratis ontvangt bij deze ketting) kan je het materiaal altijd oppoetsen wanneer nodig. je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


edelsteen: de steen die in deze ring is verwerkt is herkimer diamant, een prachtige doorzichtige steen met mooie glans en kleine zwarte (koolstof) insluitsels. herkimer diamant is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. de steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. lichamelijk heeft herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar . , , , , , .