WOR-L-D cuff

19.50109.00

de WOR-L-D cuff  is een basic armband met daarin hand geslagen woorden afkomstig uit talen van over heel de wereld: het zijn specifieke en speciale woorden met unieke betekenis, woorden waar wij in Nederland geen woord voor hebben, één woord wat een bekende situatie, gevoel of gebeurtenis omschrijft – de beschrijving van alle woorden is hier terug te lezen.

de letters worden één voor één in de armband geslagen, wat ervoor zorgt dat geen een cuff hetzelfde is.

naar wens kan de cuff ook gepersonaliseerd worden. zo kan er een custom woord, een combinatie van letters, of cijfers en figuur (hartje) in de armband worden gezet. kies in dit geval de optie GEPERSONALISEERD en geef je specifieke wensen even door in de order notitie!


  • per verkochte WOR-L-D armband doneert bobini roots €5 aan de organisatie World Animal Protection, welke zich inzet voor dierenleed over de hele wereld.

armband: de letters van de slag stempel die gebruikt worden zijn ongeveer 3 millimeter groot. de cuff zelf is 5 millimeter breed. in het drop-down menu kan je ook kiezen voor een extra brede cuff (leuk voor heren!) van 1 centimeter. op één van de productfoto’s (meraki cuffs) is het verschil tussen beide goed zichtbaar. de lengte van de armband is zo’n 15 centimeter – je kunt de cuff helemaal naar je pols buigen dus (in de meeste gevallen) geldt; one size fits all! 


materiaal: de cuff wordt volledig handgemaakt, het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt is messing of 925. zilver. messing heeft een mooie, diep gouden kleur, en wordt met het dragen ietsjes donkerder – dit geeft elk bobini roots sieraad een eigen unieke, authentieke uitstraling. wanneer je je cuff toch weer meer wil laten blinken kan je het bobini roots poetsdoekje gebruiken, hiermee poets je jouw sieraad weer helemaal op. messing zal altijd de originele, gouden kleur blijven behouden, en verkleurt dus niet.

je kunt hier meer lezen over de kenmerken en verzorging van het materiaal.


woorden: de cuff komt met een bobini roots ansichtkaart met het gekozen woord en de beschrijving daarvan (ter waarde van €1.50). de beschrijving van alle woorden is hier terug te lezen.

Clear selection
N/A. Op voorraad Niet beschikbaar , . , , , , , , .