events

om je de mogelijkheid te geven om de sieraden van bobini roots écht te zien, voelen en passen, neemt bobini ook regelmatig deel aan markten en beurzen. de uitgelezen kans om ook jouw ringmaat op te meten, een edelsteen naar wens uit te kiezen, of te brainstormen over een one of a kind, custom ontwerp wat speciaal voor jou gemaakt wordt.
natuurlijk is dit ook de uitgelezen kans om eens kennis te maken; wat is het leuk om al die gezichten ook eens in het echt te zien, alle leuke & mooie verhalen te horen en om te zien hoe de sieraden bij iedereen staan en worden gecombineerd. zoveel inspiratie en energie krijg ik ervan!

ik hoop je dus heel graag te zien tijdens één van onderstaande evenementen!

inmiddels gepasseerd:

op de planning:

Please wait...

schrijf je in voor onze nieuwsletter en ontvangen €5 korting!

wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips en (one of a kind) sieraden, welke 'fresh from the bench' zijn toegevoegd aan de webshop? schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! je ontvangt maximaal één keer per maand een update & kijkje achter de schermen. pinky promise, we hate spam as much as you do! * de kortingscode komt in beeld nadat je ingeschreven bent!