Zelf je eigen armbanden setje maken (ook al ben je “niet creatief”)?

Tijdens een armcandy workshop kan jij samen met een groep vriendinnen, je collega’s, je zussen of tantes leren hoe je zelf een armbandje maakt! Niet alleen houd je aan de workshop een heel leuk, uniek armbanden setje over; het is ook nog eens super leuk om te doen! Onder het genot van onbeperkt koffie/thee en wat lekkers, gaan we twee armbandjes naar wens maken.

Dit kunnen armbandjes zijn met kralen en eventueel ook met touw en kettinkjes. Alle materialen die je gebruikt voor de armbandjes zijn inbegrepen in de prijs. Zo kan je kiezen tussen de vele verschillende (kleuren) kralen, allerlei leuke hangertjes en bedeltjes, kwastjes/flosjes, en een aantal mooie edelsteen kralen. Je leert een slotje aan te zetten, kraaltjes te kettelen, knoopjes te leggen etc etc.

De workshop wordt aangeboden in de theekamer van Landrop Bed & Breakfast in Hoogeloon (bij Eersel), een prachtige locatie waar je er echt eventjes ‘tussenuit’ bent. Op aanvraag kan de workshop ook op locatie  (bijvoorbeeld bij u thuis) worden gegeven. Vul gerust onderstaand formulier in om informatie op te vragen.

De armcandy workshop wordt aangeboden voor €22.50 per persoon, en neemt zo’n 2.5 uur in beslag.

Hieronder kan gereserveerd worden – let op; de workshop staat pas vast wanneer er een bevestiging is ontvangen.

informeren of reserveren?

naam*

email*

bericht

wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.